Aabel Safiiri Oy verkkohyökkäyksen kohteena

Valitettavasti Aabel Safiiri Oy on joutunut verkkohyökkäyksen kohteeksi. Selvitämme asiaa oikeusteitse. Onneksi sitoutunut ja osaava henkilöstömme onnistui pelastamaan www.aabel.fi verkkotunnuksen.

Tämä on ainoa virallinen Aabel Safiiri Oy:n kotisivu.  Mikäli Sinua lähestytään yhtiömme nimissä, pyydämme kiinnittämään huomiota verkkotunnuksen sekä sähköpostiosoitteen päätteeseen. Kaikki yhteydenottomme tulevat aabel.fi päätteisistä osoitteista.

Kaikilla muilla päätteillä, esimerkiksi aabelsafiiri.com, julkaistu sisältö, tiedote tai yhteydenotto on peräisin verkkotunnuskaapparin laittomassa hallinnassa olevilta sivustoilta. Kaikki tieto kyseisillä sivuilla on suunniteltu johtamaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme harhaan. Verkkotunnuksen haltija voi luonnollisesti muuttaa sivujen sisältöä milloin tahansa. Niin kauan kuin verkkotunnus aabelsafiiri.com ei ole hallinnassamme, emme myöskään vastaa sivujen sisällöstä. Toivomme, että ilmoitatte osoitteeseen info(at)aabel.fi mikäli teihin otetaan yhteyttä muulla kuin aabel.fi-päätteisellä osoitteella tai epäilette saaneenne totuudenvastaista tietoa.

Huomioithan myös ettei Suomi Pro Oy ole enää yhteistyökumppanimme eikä edusta Aabel Safiiri Oy:tä missään asiassa. Väitteistä huolimatta Suomi Pro Oy ei ole millään tapaa osallisena Aabel Safiiri Oy:n tai sen aputoiminimien liiketoiminnassa.

Verkkohyökkäyksestä huolimatta toimintamme jatkuu normaalisti ja laadukkaasti. Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tietoturva ei ole vaarantunut ja siitä huolehditaan jatkossakin.

Päivitämme lisätietoa- ja sisältöä tälle sivustolle tilanteen selkiytyessä. Vastaamme mielellämme kaikkiin asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kysymyksiin.

 

Leave a Reply